نقشه راه تولید آب در جهان

نگاهی به نقشه راه تولید آب در جهان

بررسی جزئیات نقشه راه تولید آب در جهان

چندین سال است که بحران آب به یک بحران جهانی تبدیل شده است.  پیش بینی می­شود تقاضای آب تا سال 2050 به میزان 55 درصد افزایش یابد (شامل افزایش 400 درصدی تقاضای آب در بخش تولید) .به بیان سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، تا سال 2050 از هر 5 کشور در حال توسعه، 1 کشور با کمبود آب مواجه خواهد شد. نیاز به آب در کشورهای در حال توسعه تا افق 2025، میزان قابل توجهی است. بیشترین میزان مصرف آب در کشورهای در حال توسعه در بخش کشاورزی است. پیش بینی می­­ شود مصرف خانگی آب نیز در این کشورها افزایش یابد.

فرآیند نمک زدایی

فرآیند نمک زدایی در جهان تا سال 2050 روند افزایشی خواهد داشت که ایالات متحده آمریکا، چین و عربستان صعودی با بیشترین تقاضا همراه خواهند بود. بیشترین سهم بازار مربوط به نمک زدایی به روش RO و پس از آن MED است. مطالعه بازار جهانی نمک زدایی خورشیدی تا افق 2027 نشان می ­دهد که  نیاز خاورمیانه و انطباق با ظرفیت­ های تولید کارخانه­ های آب شیرین کن بالا است. مناطقی مانند آمریکای شمالی و آمریکای لاتین دارای پتانسیل­ های بالایی هستند. انتظار می­ رود کشورهای خاورمیانه و آفریقا تا سال 2027 به درآمد 20 میلیارد دلاری برسند.

فناوری های غشایی

مطالعه بازار جهانی غشاء، بر اساس منطقه نشان می ­دهد از سال 2019 تا  2025 بیشترین رشد در جنوب آسیا خواهد بود. با کاهش هزینه‌ های غشاء همراه با افزایش کارایی آن‌ ها، انتظار می‌ رود فیلتراسیون غشایی بر سایر فناوری ­ها پیشی بگیرد. تصویر زیر گویای رشد بازار جهانی غشا بر اساس منطقه می باشد.

 


تولید آب از اتمسفر

آسیا و اقیانوسیه رشد قابل توجهی در بازار جهانی ژنراتورهای آب جوی داشته باشند. هند و چین سهم عمده­ ای در بازار تولید کننده آب جوی خواهند داشترشد هزینه‌ های تجاری و مسکونی در مناطقی مانند اندونزی، چین و هند به طور مثبتی بر تقاضای مولد آب جوی تأثیر خواهد گذاشت. صنعتی شدن سریع و رشد زیرساختی عمدتا در اقتصاد های نوظهور باعث افزایش کمبود آب شده است. پیش بینی می شود همه این عوامل، رشد بازار تولید کننده آب اتمسفر را افزایش دهند.
 

جمع آوری آب باران

آمریکای شمالی یک بازار منطقه ­ای بزرگ برای برداشت آب باران است  که در چند سال آینده تسلط خود را حفظ خواهد کرد. همچنین انتظار می‌ رود که آسیا و اقیانوسیه شاهد رشد سریع بازار به دلیل پذیرش زیاد سیستم برداشت آب باران به عنوان یک سیستم صرفه‌ جویی در منابع در بخش‌ های مختلف تجاری و صنعتی باشند.تا سال 2027 استفاده از این فناوری در بخش مسکونی در سراسر جهان افزایش خواهد یافت، برنامه‌ های تجاری این سیستم‌ ها با افزایش آگاهی در مورد مزایا و مقرون به صرفه بودن این سیستم‌ ها برای ساختمان‌ های تجاری از جمله مدارس، استراحت­گاه‌ ها، رستوران‌ ها، هتل‌ ها، ساختمان‌ های اداری و بیمارستان‌ ها به طور قابل توجهی رشد خواهند داشت. تقاضای فزآینده برای آبیاری و شیوه های نوظهور پایدار در سراسر جهان از اتخاذ سیستم­ های برداشت آب باران در مزارع کشاورزی حمایت می­ کند.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *