فناوری شناورسازی برای تصفیه فاضلاب

فناوری شناورسازی برای تصفیه فاضلاب در پکیج های تصفیه فاضلاب

فناوری شناورسازی برای تصفیه فاضلاب در پکیج های تصفیه فاضلاب
این پژوهش، پیشرفت هایی را که طی 70 سال گذشته در طراحی، عملکرد شناورسازی هوای محلول انجام شده است، شرح می دهد. مخازن ته نشينی در حال حاضر به عنوان ته نشينی اولیه، ثانویه یا ته نشينی مرحله سوم استفاده می شود. این به دلیل عدم تمایل به پذیرش فناوری جدید در توسعه فناوری شناورسازی است. در صنعت، به ویژه در کارخانه های کاغذسازی، شناورسازی به كمک هوای فشرده ، مورد استقبال روزافزون صاحبان صنايع قرار گرفته است. بارسطحی تانک های ته نشينی در حدود 20 لیتر در متر مربع در دقیقه است. با تصفیه شیمیایی، بار سطحي در تانك هاي زلال ساز بهبود یافته است. مدت زمان رسوب گذاری در تانک های ته نشينی در حدود 60 تا 200 دقیقه است. در طي ساليان اخير، حوضچه هاي ته نشيني به كمك صفحات لاملا توسعه یافته اند و در شفاف سازی آب آشامیدنی با بارهای جامد بسیار کم کاربرد دارند. بنابراین ، آنها هنوز برای رسوب گذاري فاضلاب کاربرد زيادي ندارند.
در سيستم شناور سازي شرکت مهندسی نیلفام به كمک هوای فشرده بار سطحي به ١٤٠ لیتر در متر مربع در دقیقه تا 420 لیتر در متر مربع در دقیقه برای واحدهای سه تایی رسیده است. حداکثر دبی جريان در یک واحد شناورسازس به كمک هوای فشرده، در حال حاضر 30 متر مکعب در دقیقه است. برای واحدهای سه تایی ، حداکثر جریان 91.0 متر مکعب در دقیقه است. زمان ماند نيز به 3 دقیقه کاهش می یابد.
مقایسه بین تانك ته نشيني و حوضچه شناورسازي نشان می دهد: (الف) فضای مورد نیاز در حوضچه شناورسازي حدود 15درصدمخزن رسوب گير است و ب) حجم مورد نیاز در حوضچه شناورسازي حدود 5درصد مخزن رسوب گير است.
حوضچه هاي شناورسازي ، عمدتاً از فولاد ساخته شده اند ، در حالی که مخازن ته نشيني از مخازن بتنی استفاده می کنند. ساختار فولاد ضد زنگ باعث افزایش مقاومت در برابر خوردگی می شود. پکیج های پیش ساخته چربی گیر DAF نیلفام، هزینه نصب پایین تر و انعطاف پذیری بهتری را برای تغییرات آینده ارائه می دهد. در اين پژوهش نمونه هایی از کاربردهای صنعتی حوضچه های شناورسازی به كمک هوای فشرده برای تصفیه فاضلاب کارخانه کاغذ ، تصفیه تكميلي و تصفیه آب بازیافتی در تاسیسات کاغذ ضایعاتي و بازيافتي نشان داده شده است. با بكارگيری حوضچه های شناورسازی ، هزینه نصب و فضای مورد نیاز به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. اين فناوري همچنين برای تصفیه آب های زیرزمینی ، پساب کارخانه نساجی ، پساب کارخانه کاغذ ، فاضلاب خودروسازی ، لباسشویی ها ، فاضلاب صنايع غذايي دریایی و فاضلاب شهری مورد استفاده قرار مي گيرد که همه آن ها شامل استفاده از شناورسازي به كمك هواي فشرده برای پیش تصفیه صنعتی ، شناورسازی اولیه و شناورسازی ثانویه می باشد.


منبع
Wang, L. K., & Wang, M. H. S. (2021). A New Wave of Flotation Technology Advancement for Wastewater Treatment. Environmental Flotation Engineering, 143-166.
1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *